Home Festivals Contact  
Muziek
Print deze paginaSlampampers Vier doldrieste jonge honden

Voorheen professoren in de schone kunsten, nu vastbesloten niet meer van het slechte pad af te wijken. De één met een tweedehands pakkie aan, de ander versleten chic, maar allemaal net niet van deze tijd. Ze zingen over zaken waar het in het leven werkelijk om draait: “A pretty girl, a Cadillac and some Money!” Street-jump & jive-quartet, funky & punky, obscure Rhythm & Blues, rechtdoor-zee-swing, hysterische solo’s, keiharde romantiek, kleffe mannenstemmen, obscene teksten, absurde slapstick.

De afgelopen jaren heeft dit reizende gezelschap op vele festivals, in binnen en buitenland, met spectaculaire performances een diepe indruk achtergelaten. Ongeplande acrobatiek, muzikale hoogstandjes, gênante momenten, vette blazers, onvervalste slapstick en betoverende mannenstemmen.

"Ze zijn hartstikke gek!"

Straatshow
The Slampampers - Street! Tour
Jarenlange internationale ervaring in muziek, theater en variété. Ontelbare performances op festivals in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Noord-Amerika in theaters, kroegen, gevangenissen, radio en televisie heeft deze groep gebracht waar ze nu zijn.....op straat.

Obscure Rhythm & Blues, absurde slapstick, hysterische solo's en obscene teksten.
3 x 25 min. akoestisch of versterkt.
Regie: Mark Kingsford ''Wat een stelletje ongeregeld!"
Voorbijganger 1 ''Uitslovers!'' Voorbijganger 2 'Wanneer hebben ze die vrijgelaten?''
Voorbijganger 3 ''Ga toch werken!"

Theatershow
The Slampampers - Don’t Miss This! Show
Nu dan eindelijk de kans om deze 'fantastic guys' te bewonderen in de theaters met de "Don't miss this!" show. In deze komische voorstelling denderen de vier tot elkaar veroordeelde helden met tomeloze energie over het podium. Nooit verwachte comedy doorspekt met liters zweet en swingende muziek. Daarbij zichzelf en elkaar niet ontziend en de sterren van de hemel spelend. Schaamteloos goed!
1 x 70 min. draadloos versterkt. Regie: Mark Kingsford.

Podiumshow
The Slampampers - Stage! Show
Na jarenlang ploeteren op winderige straathoeken, benauwde metrostations en koude tuinfeesten hebben onze jongens zich opgewerkt tot professionele entertainers.
Als ware pro's spelen zij hun Stage! Show.
Uitgerust met de meest moderne draadloze geluidsversterkings-apparatuur, en een uitgebreide lichtshow (optioneel) maken zij de grotere festival- en jazz-podia in binnen en buitenland onveilig. Met hun heerlijke Jump'n Jazz, hun waanzinnige slapstick ,en hun ontwapenende onschuld weten ze het publiek elke keer weer voor zich te winnen.
2 x 35 min.

Mr. Muggin”
Buzz Base Zang, contra-bas en kazoo
“gedreven leadzanger brengt onverstoorbaar groezelige teksten ten gehore...”
Mr. Lonny Love
Alto-sax, zang en kazoo
“virtuoze saxofonist laat geen kans onbenut in de picture te komen...”
Mr. Eddie D.D. Edison
Tenor-sax, zang en kazoo
“overenthousiaste slungel gaat regelmatig verder dan goed voor hem is...”
Dr. Alban Jive
Drums, zang en geen kazoo!
“contactgestoorde broodspeler laat met een stalen gezicht alles over zich heen komen..”

The Slampampers komen natuurlijk niet zomaar uit het niets. Jarenlange internationale ervaring in muziek, theater en variété, performances op festivals in Nederland, België en Noord Amerika in theaters, kroegen, gevangenissen, radio en televisie heeft deze groep gebracht waar ze nu zijn….op straat. The Slampampers spelen het liefst akoestisch en houden van korte intensieve akties met veel beweging en slapstick.
Ook in het theater blijken The Slampampers hun publiek laaiend enthousiast achter te laten.

“Ze zijn hartstikke gek!”Buro Paul Wijtvliet
Tellegenlaan 1, 6814 BT Arnhem, NL
+31 (0)26 4420 622 0654-797740


© 2004 buro paul wijtvliet. Alle rechten voorbehouden.