Home Festivals Contact  
Theater
Print deze paginaFemme de la Femme Steltlopersact.

Deze uitdagende, exotische en vrolijke steltenacts zijn niet alleen een visuele belevenis, maar zijn ook zeer begaan met hun publiek. Het bijzondere van hun spel is dat zij communiceren met de mensen om hen heen. Kinderen lopen onder hun lange benen door. Van de heren wordt een handkus gevraagd en regelmatig verdwijnt hun hoofd in de handen van de dames. Al swingende krijgen ze mensen op de dansvloer en stralen hun warme vrouwelijke charmes uit in woord & gebaar. Soms melodramatisch, soms uitbundig en verleidelijk. Brutale hartedieven die met innemende bekoorlijkheid het publiek weten te veroveren. Zij spelen de volgende acts:

Femelette Perpetuelle
De Vrouw: eeuwigdurende inspiratie, tijdloze bron. Uitbundige paradijsvogels, kleurrijk, sprookjesachtig met confronterende schoonheid. Brutale hartendieven veroveren met innemende bekoorlijkheid het publiek. Een uitdagende, exotische en vrolijke steltenact.

Behind the mirror.
Spiegeltje, spiegeltje in de hand. De ijdelheid ontmaskert door innerlijke schoonheid. De vrouw die perfectie wil verschuilt zich achter haar spiegel. Niet haar beeld maar haar wezen herbergt haar innerlijk. Soms melodramatisch, soms uitbundig en verleidelijk, met pikant corset en reusachtige hoepelrok. Ze spiegelt met haar waaier niet alleen haar zelf maar ook haar publiek. Ze vraagt om die handkus en soms laat ze zelfs iemand onder haar hoepelrok verdwijnen.

Haar kostuums zijn prachtig en worden regelmatig vernieuwd. Nu zijn er Lady Orange, Ice Queen. Tevens disco-act met fleurige Rood- Blauwe en Zwart- Witte steltenfiguren. Er zijn nieuwe costuums in de maak.

Evelyn Huiskamp speelt het liefst met een of twee medespeelsters, maar solo is ook mogelijk.Buro Paul Wijtvliet
Tellegenlaan 1, 6814 BT Arnhem, NL
+31 (0)26 4420 622 0654-797740


© 2004 buro paul wijtvliet. Alle rechten voorbehouden.