Home Festivals Contact  
Theater
Print deze paginaDaniel Rovai Een rasechte Franse straatartiest.

Daniel Rovai is een meester in improvisatie comedy zowel in Nederland als in andere landen.
Hij werkte 10 jaar met ''The Footsbarn Theatre” en werd daarna leider van ‘The Barneys’, die het Europese festival circuit wisten te verrassen en een van de fundamentalisten van het Oerol festival zijn.
Tegenwoordig is Daniel een graag geziene/ populaire solist en werkt hij slechts voor een paar exclusieve Buro’s.
Op evenementen en gala’s biedt Daniel een scala aan komische karakters die weten wat entertainment inhoudt en mengt hij zich met zijn geamuseerde publiek.
Een volwassen artiest, met zoveel verrassingen in zijn koffer, dat zelfs zijn agent niet weet wat hij gaat doen als hij op weg is naar een optreden.
Met Daniel Rovai ben je verzekerd van een lach van zijn publiek en improvisatie die past bij elke situatie op uw evenement of gala.
Vraag ons niet hoe hij het doet……. Het is Magie!

Hij is een ervaren performer en acteur, in Europa bekend door zijn solowerkzaamheden en lange relatie met het ”Footsbarn Theatre”. Voor feesten, optredens in theatercafe’s en andere happenings heeft Daniel een scala aan karakters en personages, geïnspireerd door Jaques Tati en andere excentrieke figuren, die hij op burleske en poëtische wijze op het podium speelt of als walking act tussen het publiek, dat mag participeren in het spel. Hij kan hierbij worden begeleid op piano of accordeon.

Daniel Rovai & Friends
Een uitgebreid optreden van 1 à 2 uur met sketches, liederen, muziek en spel, gemixt op een originele, maar klassieke manier ( zoals theatrale pantomime en circusacts). Een voorstelling kan overal plaatsvinden, van theaters tot buitenfestivals of dorpsfeesten. Daniel presenteert enkele van zijn beste sketches, gecombineerd met een aantal krachtige nummers van Franse chansonniers, onder andere Jaques Brell. In deze variétéshow wordt hij begeleid door meerdere muzikanten en laat hij graag gasten optreden.
Buro Paul Wijtvliet
Tellegenlaan 1, 6814 BT Arnhem, NL
+31 (0)26 4420 622 0654-797740


© 2004 buro paul wijtvliet. Alle rechten voorbehouden.