Home Festivals Contact  
Theater
Print deze paginaCamping Municipal Theater in een minuut.

De Kist
Het kleinste theater van Europa met een dansvoorstelling naar keuze.

Een kist, een gluurder en vlot voetenwerk... Snel mini-theater met een maximum respons. Nieuwsgierigheid die zich vermenigvuldigt waar het publiek bijstaat. Interactief, de toeschouwer kiest zijn eigen schouwtoneel: klassiek, modern of postmodern. Een toeschouwer en een acteur met vijf hoofdrollen gedurende een donderslag bij heldere hemel. En dan als de bliksem de volgende...

Jonas
Het geheim van de originele Tibetaanse walvis interieurkijker.

Een walvis, een grote en een lichtmatroos... Hoe Jonas in de walvis terechtkwam en zo klein was als- ie groot is. Stil tumult, geruisloos spektakel, woordeloos toneel. Een eye- opener voor slechtzienden, een ruime blik voor bijzienden en voor iedereen een verrekijker. Een illusie voor hen die nog kind zijn, zinsbegoochelend voor hen die dat willen blijven. Kortom, wat je noemt een waanvoorstelling...

Nostradamus
Een mix van Oudhollandse handleeskunde en moderne informatietechnologie.

Ons medium, uw inbreng en een geleend toetsenbordÖÖ. Camping Municipal gaat met deze act spiritueel. Vorig jaar nog op de kermis in Tiel, nu wellicht op uw feest, festival of festijn. Wij presenteren u de ultieme mix tussen oud-Hollandse handleeskunde en moderne informatietechnologie. Gebruik makend van zigeunerwijsheid van voor de eeuwwisseling, bieden wij iedere gast of bezoeker post uit zijn of haar toekomst. Berichten uit uw Twilightzone. Uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Het is op deze wijze dat Camping Municipal haar bijdrage wil leveren aan uw persoonlijk geluk. Nostradamus: MagiŽr, Ziener of Charlatan. U zult het dankzij Camping Municipal zo wetenÖ.

Camping Municipal is een theatergroep die haar inspiratie ontleent aan een oude theatertraditie: die van de kermisgasten, de marktkooplui en het gemene volk. Het theater van het traditionele pierement en het aloude boniment. De theatermakers van Camping Municipal schuwen daarbij het gebruik van moderne theatermiddelen niet. Een vindingrijke aankleding en visuele verrassingen vormen hiervan de weerslag. Licht, geluid en video zullen echter nimmer de bezieling van de acteurs overvleugelen. Want in de theatervoorstellingen van Camping Municipal zijn het op de eerste plaats de acteurs die de vonk overbrengen en het publiek amuseren, verrassen en verwonderen.

Camping Municipal bestaat uit acteurs met ruime ervaring in het straattheater. Gepokt en gemazeld door een rijke schakering publieksgroepen op afwisselende speellocaties. Kortom, de theaterproducties van Camping Municipal zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan evenementen. Een creatieve aanwinst op theater- en muziekfestivals, een motiverende aanjager op bedrijfspresentaties en beurzen en een bevlogen verschijning op grote feesten en kleine partijen.

Een festival of beurs, een productpresentatie of bedrijfsfeest? Als ideeŽnleverancier, producent en acteurs zijn de mensen van Camping Municipal eigenheimers. Als theatermakers kennen zij evenzo hun pappenheimers. Die kwaliteiten stellen hen in staat om lumineus in te spelen op uw wensen als organisator. Naast de vaste programma's - Het Reisbureau, Jonas, De Kist en De Elektrische Kist - biedt Camping Municipal een keur aan korte, al of niet flitsende acts voor bijvoorbeeld een officiŽle opening, bij de binnenkomst van uw gasten of op welk moment of welke plaats dan ook.

De Kist speeloppervlak: 9 m2 2 spelers
Attributen: een flinke kist voorzien van feestelijke verlichting

Jonas speeloppervlak: 9 m2 2 spelers
Attributen: een mansgrote, kunststoffen walvis op voet en een verrekijker

Nostradamus speeloppervlak: 9 m2, 3m hoog, 2 spelers
Attributen waarzeggerstent met interactieve toebehoren.

Voor alle acts hebben zij 220 volt met minimaal 6 amp. nodig.
Buro Paul Wijtvliet
Tellegenlaan 1, 6814 BT Arnhem, NL
+31 (0)26 4420 622 0654-797740


© 2004 buro paul wijtvliet. Alle rechten voorbehouden.